lunes, 29 de junio de 2015

Shiny Skin Soap Egg Pore de Tonymoly




Shiny Skin Soap Egg Pore, sau Săpunul pentru un ten strălucitor si  contra punctelor  negre Egg Pore de la TonyMoly, marca de cosmetice coreene este indicat tuturor tipurilor de ten si are un format interesant si nostim.



  Shiny Skin Soap Egg Pore, sau Săpunul pentru un ten strălucitor si  contra punctelor  negre Egg Pore de la TonyMoly este un săpun de fata care reglează cantitatea de sebum a tenului. 

Ambalajul asemanator unui cofraj pentru oua contine doua săpunuri care curata si hrănesc pielea. Aceste doua sapunuri cu rol de reglare a cantității de sebum conțin si ulei de cocos. 
Conform indicatiilor fabricantului TonyMoly, se utilizează oul alb dimineața si pe cel maro seara.

Oul alb are proprietăți exfoliante, curățând în profunzime tenul si echilibrând cantitatea de sebum a pielii, in timp ce Oul maro purifica si îmbunătățește calitatea tenului, închide porii și reduce ridurile.

              CUM se folosește:
·          Dimineața – Oul Alb: 


Freacă săpunul in mana pana la obținerea unei cantități suficiente de spuma. Realizați un masaj de2 sau 3 minute. Clătiți cu apă călduță din abundență.

·         Seara - Oul Maro: 
Freacă săpunul in mana pana la obținerea unei cantități suficiente de spuma. Realizați un masaj de 2 sau 3 minute. Lăsați săpunul sa acționeze timp de 15 minute, precum o masca. Clătiți cu apa călduța din abundenta.


Ingrediente:

Ulei de Cocos, Ulei de Palmier, Argila Roșie, Gălbenuș de Ou.

ATENTIE : pentru cei alergici la galbenusul de ou!


Alte fotografii:






No hay comentarios:

Publicar un comentario